JOSPER GRILL

Josper is een bijzondere combinatie tussen grill en oven met een uniek  design van een gesloten Barbeque, welke op 100% houtskool werkt. De hoge werktemperatuur van mogelijk tot 400 graden Celsius maakt het geschikt voor grillen en roosteren. Hierdoor worden de producten op een bijzondere wijze bereid. Deze wijze zorgt voor een unieke structuur en sappigheid bij de producten waarbij de houtskool een unieke smaak toevoeging geeft.

WAT BIEDEN WIJ

BEEF BURGER

Dry aged burger met huisgemaakte biersaus.

Onze beef burger is gemaakt van dry aged vlees, Dit vlees wordt voor een langere tijd- variëren van 21 tot 120 dagen bewaard in een ruimte waar de luchtvochtigheid (dit is 85 procent) en de temperatuur (tussen de 0 en 1 graden Celsius) worden gecontroleerd. Tijdens het rijpingsproces verdampt het vocht uit het vlees, waardoor het een geconcentreerde smaak krijgt. Ook wordt het spierweefsel langzaam afgebroken door de van nature aanwezige enzymen in het vlees. Dit maakt dit speciale vlees zo lekker mals.

MEXICAANSE KIP BURGER

Onze kipburger heeft een mexicaans tintje, doordat we de lekkerste mexicaanse ingrediënten gebruiken om onze toppings samen te stellen. Door de zelfgemaakte saus eraan toe te voegen, creeërt onze burger een unieke smaakbeleving.

VEGATARISCHE BURGER

Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van een unieke vegetarische burger, wat een mooie toevoeging zal zijn aan ons menu.

SIDE DISHES

Door onze uitgebreide keuken is het mogelijk om bij onze burgers verse friet en salades te serveren, zodat een geheel menu tot de mogelijkheden behoort.